WERKWIJZE

Allereerst vindt de intake plaats; een gesprek waarin de klacht uitgebreid in kaart gebracht wordt en een snelle schets gemaakt wordt van hoe iemands leven er verder uitziet. De hulpvraag en het behandeldoel worden geformuleerd. Vervolgens wordt een analyse gegeven van de klacht en een voorstel voor behandeling.

Hoe lang een behandeling duurt, is sterk afhankelijk van de aard van de problematiek. Vaak zijn vijf tot acht gesprekken voldoende voor het behandelen van de meeste seksuele of relationele problemen. 

Er wordt gebruikgemaakt van diverse therapeutische technieken, afhankelijk van wat passend is. Er is zo nodig samenwerking met de huisarts, medisch specialist, bekkenfysiotherapeut en haptotherapeut.

Met de informatie wordt zorgvuldig omgegaan. Uiteraard geldt het beroepsgeheim en zal overleg met andere behandelaars alleen plaatsvinden mits u daar toestemming voor geeft.

 

met welke problemen kan ik terecht?

In de loop der jaren heeft Minke de Boer ervaring opgedaan met het behandelen van het gehele spectrum aan seksuologische problemen. Zij behandelt zowel mannen als vrouwen, samen of individueel. De aanmeldingsklachten kunnen sterk variëren. De meest voorkomende klachten zijn relatieproblemen, verschil in seksueel verlangen, pijn bij het vrijen, vaginisme, erectieproblemen, voortijdig klaarkomen, problemen na seksueel trauma en seksuele problemen die zijn ontstaan of verergerd na ziekte, operatie of bevalling. Daarnaast ziet zij vaak problematiek die gerelateerd is aan een negatief lichaamsbeeld of een laag zelfbeeld.

Mocht uw probleem er niet bij staan en wilt u graag bespreken of u met uw probleem op de juiste plek bent, neemt u dan contact op via mail@minkedeboer.nl of telefoonnummer 06-33044613.